Çocuklarımızın hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine ciddi şekilde katkı sağlayan voleybol sporu artık TED Alanya Koleji Spor kulübünde günden güne oturan ve çok sayıda sporcu öğrencisi olan bir branş olarak yerini almıştır. 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Voleybol Okulu çalışmalarına TED Alanya Koleji bünyesinde yer alan 4,5,6, 7,8. Sınıf öğrencilerimizle başladık. Cumartesi ve Pazar günleri yapılan çalışmalarda amacımız çocuklarımızı voleybol sporuyla tanıştırıp, sevdirerek sağlıklı nesiller yetiştirip, bu çocuklarımızın okul takımlarımızda yer almasını, hem akademik hem de sportif anlamda başarılı olmalarını sağlayarak, ileriki dönemlerde büyük kulüplerde oynamalarını görmek en büyük temennimizdir.