TED Alanya Koleji ulaşım hizmetlerinde öğrencilerimizin en sağlıklı ve en güvenli şekilde evlerinden okula, okullarından evlerine gitmesi ilkesini esas almıştır. Bu kapsamda tüm servis araçlarımızın periyodik bakımları özenle ve zamanında, iç ve dış temizliği ve ilaçlı bakteri temizlikleri yapılmaktadır. Ayrıca yedekte 3 araç olup her an görev için hazır bekletilmektedir.

Bütün servis araçlarında yetkin bir sürücü ve eğitilmiş bir rehber bulunur. Servis faaliyetini gerçekleştiren araçlar belirlenirken araçların belirli bir yaşı doldurmamış olması, klima, kapı kilidi, cam kilidi, emniyet kemeri, ilkyardım çantası ve benzeri nitelikler göz önünde bulundurulmaktadır. Servis şirketi her veliye aracın plaka numarası, şirketin telefon numaraları, sürücünün ve rehberin isimlerini içeren bir bilgi kartı verir.