Öğrencilerimizin güvenliği, önemle üzerinde durduğumuz konuların başında gelmektedir ve eğitimli, deneyimli elemanlardan oluşan okul güvenlik ekibimiz tarafından sağlanmaktadır. 5188 Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun ve müfredatın belirlediği koşullarda yetiştirilen özel güvenlik görevlilerimiz okulumuzun güvenliği ve çocuklarımızın güvenli bir şekilde giriş-çıkış yapmalarını sağlamaktadır.

Kampüsümüz 7/24 güvenlik kameraları ile izlenmekte olup okulumuza giriş ve çıkışlarda ziyaretçi ve araç giriş-çıkış kayıtları tutulmaktadır. Okulumuza gelen veli ve misafirlerimiz kimliklerini güvenlik noktasına bırakarak ziyaretçi kartı alırlar. Hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında güvenlik personelimiz periyodik olarak eğitime almaktadırlar.