• 2018-2019

Urfodu Uluslararası Bilim Temelleri yarışmasında final etabına katılmaya hak kazanan , İngilizce, Kimya, Fizik,Matematik ve Biyoloji alanlarında yarışan TED Alanya Koleji Lisesinden 30 öğrencinin ve kendilerini yarışmaya hazırlayan değerli öğretmenlerinin sertifikaları 24 Aralık 2018 tarihinde yapılan törenle TED Alanya Koleji Lisesi Müdürü Sayın Salih ERDEMİR ve İlkokul-Ortaokul Müdürümüz sayın Murat YÜREK tarafından verildi. Final etabının Antalya ve Prag / Çek cumhuriyetinde gerçekleşeceği yarışmada şimdiye kadar gösterdikleri başarıdan ötürü öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
  • 2018-2019

TED Alanya Kolejliler ayrıcalıklı kodlama eğitimlerini European Code Week (Avrupa Kodlama Haftası) ile dünya çapında kanıtlamaya devam ediyor. Kodlamanın öneminin farkında olan Kolejlilerimiz günlerini kodlama içerikli yazılım ve oyunlarla değerlendirerek çalışmalarının sonunda uluslararası geçerli sertifikalarını almanın ve kişisel portfolyolarına bu başarıyı eklemenin mutluluğunu yaşadılar.
  • 2016-2017

Waterloo Üniversitesi’nin düzenlediği “Pascal, Cayley and Fermat Uluslararası Matematik Yarışması’na katılan TED Alanya Koleji öğrencileri elde ettiği başarılarla Alanya’da ilklere imza attı. Okulumuzun 9, 10, 11. sınıf düzeylerinde katılım gösterdiği matematik yarışmasında 9. sınıf öğrencilerimizden İdil Kamaz, hem madalya hem üstün başarı belgesi; Ayşe Sinem Kayır ve Ozan Rüştü Bezen üstün başarı belgesi; 10. sınıf öğrencilerimizden Eylül Ülker hem madalya hem üstün başarı belgesi; Berke Püre ve Nil Gökçe Üstün Başarı Belgesi; 11. sınıf öğrencilerimizden İrem Erdem hem madalya hem üstün başarı belgesi almaya hak kazanmışlardır. Yarışmada okulumuz öğrencileri toplamda 3 madalya, 7 üstün başarı belgesi alarak büyük bir başarı sergilemiş ve TED Alanya Kolejinde verilen akademik eğitiminin niteliğini ortaya koymuştur.
  • 2015-2016

TED Lise öğrencilerimiz Pasch Projesi kapsamında burs kazandı.24 Temmuz-06 Ağustos 2016 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek olan spor-aktivite temalı Dil Kursu Kampı’na 9-B sınıfı öğrencilerimizden İlayda Sarıgül ve Zeynep Çakmakoğlu katılmaya hak kazandı.
  • 2015-2016

Uluslararası Destination Imagination Liseler Kategorisi “Dünya İçin Yaratıcı Çözümler” Yarışması Türkiye Şampiyonluğu!
  • 2015-2016

Uluslararası Cambridge Üniversitesi ESOL İngilizce Yeterlilik Sınavlarında %100 Başarı!
  • 2014-2015

TED Alanya Koleji'nde Eco-School Projesi Kapsamında 2 Green Flag (Yeşil Bayrak) Ödülü Birden
  • 2013-2014

Uluslararası TOEFL Jr. İngilizce Yeterlilik Sınavlarında %100 Başarı!
  • 2013-2014