Beslenme

Okulumuzdaki beslenme ve yemek hizmetleri okulumuz bünyesindeki Uzman Kadromuz tarafından okul mutfağında hazırlanarak sunulmaktadır. Menüler çocuklarımızın yaş özellikleri göz önünde bulundurularak okul yönetimi ve beslenme uzmanları tarafından hazırlanmaktadır. Yaş gruplarına uygun Organik ürünlerin kullanıldığı Yeterli ve Dengeli Beslenme kriterleri dikkate alınarak, Sağlık Bakanlığı tarafından “Beslenme Dostu Okul” sertifikası verilmiştir.

Sosyal Medyada Paylaş!
İNDİRİLEBİLİR DOSYALAR
TED ALANYA KOLEJİ YEMEK MENÜSÜ TED ALANYA KOLEJİ İKİNDİ DESTEK BESLENME MENÜSÜ 1. 2. 3. 4. SINIFLAR TED ALANYA KOLEJİ DESTEK BESLENME MENÜSÜ SABAH 2. 3. 4. SINIFLAR TED ALANYA KOLEJİ 1.SINIFLAR VE ANA OKULU KAHVALTI MENÜSÜ TED ALANYA KOLEJİ ANA OKULU İKİNDİ BESLENME MENÜSÜ
  • client_1