No Human Should Be Without Rights!

Hiç Bir İnsan Haklarından Mahrum Kalmamalı!

TED Alanya Koleji Özel Lisesi 9.10. ve 12. sınıf öğrencilerin tarafından İnsan Hakları günü kapsamında “TED Talks” etkinliği başarı ile gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz etkinliğin “İnsan Hakları” konusunu araştırdıktan sonra sahnede bireysel konuşmalar yapıp video ve slayt eşliğinde sunumlarını yaptılar.

Etkinlik TED Alanya Koleji Genel Koordinatörü Sn. Kamil Okuroğlu ve Lise Müdürü Sn. Murat Yürek ‘in öğrencilere sertifika vermesiyle sona erdi. Tüm öğrencilerimize ve katkıda bulunan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

No Human Should Be Without Rights!

''TED Talks'' presentation, made by Private TED Alanya High School students of the 9th, 10th and 11th grades, which took place in TED Alanya College on the 12th of December 2017 had a great success. The students of our school presented their ideas on scene using Power Point Presentations and videos.

The activity was honoured by the participation of General Coordinator of TED Alanya College Mr. Kamil Okuroğlu and High School Principal Mr. Murat Yürek in the certificate award ceremony. We thank all the students and the teachers who took part in the presentation.

Sosyal Medyada Paylaş!
  • client_1